Empresa

Foto de taller mobles en til·ler.

Foto de taller mobles en til·ler.

Actualment disposem la nostra empresa es dedica a crear espais confortables pels nostres clients. Quan un client, entra a la botiga, s’adonarà que té varies opcions per a moblar la seva llar. Pot disposar de la línia que mes li agradi. La nostra feina, és la d’adequar la línia, al gust del client. Per aquest sistema s’obtenen, uns ambients molt personalitzats, i això, dona una especial satisfacció al client. Durant l’elaboració d’un projecte, hi ha un diàleg constant entre nosaltres i el client, per tal de refinar tots els detalls. L’assessorament és constant i en el moment que detectem alguna incompatibilitat, avisem al client i proposem alguna solució. Disposem d’un establiment a Vic i un altre a Torelló.

Història:

Som una empresa familiar, de la comarca d’Osona, que es dedica al món del mobiliari per a la llar. La nostra principal característica, ha estat la facilitat d’adaptació a les noves tendències del mercat. Actualment, estem preparats per fabricar mobiliari de tot tipus, des d’un clàssic, fins a un modern. Però, no sempre ha estat així…

La nostra activitat va començar l’any 1972, quan en Josep i la Rosa, van decidir d’establir-se pel seu compte. En aquells temps les coses tampoc eren fàcils, van començar a muntar un taller on feien peces petites, revisters, penjadors, porta-rotlles, cartel·les, etc. Aquestes peces ja eren totalment massisses, el que va cridar l’atenció dels seus primers clients, aquests eren de Barcelona ciutat. Les comandes se servien directament a les botigues, cada divendres en Josep sortia a repartir amb la furgoneta. Aquests clients van començar a demanar al Josep, si els podria fabricar mobles de menjador a mida…. Amb els anys en Josep i la Rosa es van especialitzar en fer mobles a mida, fins que van treure una línia pròpia de mobiliari, que fou ben rebuda per la clientela.

Al cap de poc van obrir la botiga, al carrer nou, la que avui encara hi estem treballant, a la dècada dels anys 90, es van incorporar al negoci, els seus tres fills, formant la columna vertebral de l’empresa, el gran a taller, el mitjà a l’oficina i el petit a la secció d’envernissats i logística.

 

Video del Programa d’Oficis de TVO:

 

Fotografies de taller

 

Articles a la premsa comarcal

 

Publicitat

 

Entrevista a la Col·lecció de llibres : Personatges de Catalunya

 

 

Fotografies de Taller

Taller

Publicitat als mitjans

Retalls de Premsa

Retalls de Premsa